Ο δικός μας ιντερνετικός σταθμός και η καλύτερη παρέα MAGIC FM


 Πόσες και πόσες ιστορίες ξεκίνησαν εξ' αιτίας κάποιας μαγικής στιγμής? ή ακόμη πόσες δεν ξεκίνησαν εξ' αιτίας της λάθος στιγμής?
Αναρωτηθήκατε ποτέ τι θα γινόταν αν ακολουθούσατε άλλη διαδρομή απ' ότι συνήθως? Η στιγμιαία αυτή απόφαση μπορεί να άλλαζε δραματικά όλη σας τη ζωή!

Κι όμως μάθαμε να μετράμε τον χρόνο διαφορετικά, υπολογίζουμε τις ημέρες και τα χρόνια που περνάνε απο πάνω μας και πολλές φορές ξεχνάμε πως η πορεία μας μπορεί να ήταν τελείως διαφορετική αν δεν συνέβαιναν ορισμένες απρόσμενες και ξαφνικές αλλαγές που μας έβγαλαν απ τον προορισμό μας και μας οδήγησαν σε άλλα μονοπάτια.
Όλα μπορεί να ξεκινήσουν απο μια τόσο δα μικρή στιγμούλα, ένα κλάσμα του δευτερολέπτου μέσα στο οποίο μπορούν να χωρέσουν χρόνια ολόκληρα.
Σ' ένα δευτερόλεπτο μπορεί κάποιος να γνωρίσει τον άνθρωπο της ζωής του, να ακούσει το πρώτο κλάμα ενός μωρού, να δεί τα πρώτα του βήματα, να συναντήσει ανθρώπους που θα σημαδέψουν ολόκληρη την πορεία του. Πόσοι απο μας ψάχνουμε " την κατάλληλη στιγμή " για να γνωρίσουμε κάποιον, να πούμε λόγια που δεν έχουμε ξαναπεί, να κάνουμε πράγματα που είναι εντελώς αντισυμβατικά με τον τρόπο της ζωής μας, να ταξιδέψουμε, να κάνουμε καινούριους φίλους και άλλα τόσα τα οποία μπορεί να μην γίνουν ποτέ γιατί έτσι απλά αυτή η κατάλληλη στιγμή μπορεί να μην έρθει να μας βρεί! Ή θα περάσει και θα φύγει ανεκμετάλευτη την ώρα που εμείς κοιτάμε κάπου αλλού και έχουμε άλλες βλέψεις για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
Έτσι λοιπόν , περνάει ο καιρός κι εμείς αντί να εκμεταλευτούμε αυτά τα μικρά χρονικά διαστήματα και να τα κάνουμε μόνοι μας κατάλληλα, τ' αφήνουμε να φύγουν μαζί με ευκαιρίες που χάνονται για πάντα. Εξ άλλου αν το καλοσκεφτούμε, θα βρίσκουμε όλο και πιο πολλούς λόγους που θα μας αποτρέπουν να κάνουμε κάτι που θέλουμε. Οι συγκυρίες δεν θα είναι ποτέ όσο ευνοικές τις θέλουμε και οι απρόσμενες αλλαγές θα μας ξαφνιάζουν τόσο που θα αναβάλουμε μηχανικά τα σχέδιά μας. Οι αποφάσεις της στιγμής είναι μια καλή λύση όχι για όλα αλλά αν χρονοτριβούμε για κάτι που μας περνάει αστραπιαία απ το μυαλό το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα βρούμε αρκετό και κυρίως κατάλληλο χρόνο στο μέλλον για να το πραγματοποιήσουμε.
Η μαγεία της στιγμής περνάει μόνο μια φορά και μέσα της μπορεί να κρύβει μια ολόκληρη ζωή!



Copyright © MAGIC-FM EVENTS. Designed by OddThemes